Trabzonspor 61 Numara Transferi  İçin Harekete Geçti; Avcı Yerli Yıldız Harekatında! Trabzonspor 61 Numara Transferi İçin Harekete Geçti; Avcı Yerli Yıldız Harekatında!

Süper Lig'de Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor, forvet oyuncularının beklenen katkıyı yapamaması nedeniyle özellikle deplasman maçlarında kaybedilen puanlarla Avrupa hedefini ertelemek zorunda kaldı. Bu nedenle transferde öncelikli olarak forvet bölgesine takviye yapmayı hedefleyen Yeşil-Mavililer, arayışlarını sürdürerek rotayı yurtiçine çevirdi.

Çaykur Rizespor, haftalar öncesinden Serdar Dursun ve Umut Nayır için girişimlere başlamıştı. Ayrıca, küme düşen Pendikspor'un golcüsü Mame Thiam ile de yakından ilgileniyor. Yeşil-Mavililer, bu isimlerden en az birini kadroya katmayı düşünüyor.

Bonservisi Fatih Karagümrük'te olan ve devre arasında yeniden döndüğü Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan 32 yaşındaki Serdar Dursun, 8 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistle oynadı. Fenerbahçe’den Pendikspor’a kiralanan Umut Nayır ise 15 maçta 1049 dakika sahada kalırken 5 gol atıp 2 asist yaptı. Devre arasında Kayserispor’dan Pendikspor’a gelen 31 yaşındaki Senegalli Thiam ise 16 maçta 6 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Çaykur Rizespor, bu forvet oyuncularından birini kadrosuna katarak gol yollarındaki verimsizliği gidermeyi ve gelecek sezon Avrupa hedefini yeniden canlandırmayı planlıyor. Bu transfer hamleleri, taraftarlar arasında heyecanla bekleniyor ve takımın hücum gücünü artıracak önemli adımlar olarak görülüyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU