Ziyaretlerinde "ortak akıl" vurgusu yapan Kaya, kazanacaklarına olan inancını dile getirerek, "31 Mart’ta Ortahisar’da yeni bir sayfa açacağız. Göreve geldiğimizde ‘yetki bende, ben ne dersem o olacak’ anlayışıyla hareket etmeyeceğiz" dedi.

Kaya, Trabzon'un yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, şehrin simgesi Boztepe'nin tünellerle ve viyadük ayaklarıyla katledildiğini, Yenicuma Mahallesi'nin yok edildiğini ve insanların mağdur edildiğini ifade etti. Projelerin akla, bilime ve şehrin gerçeklerine uygun olmadığı takdirde hem insanları mağdur edildiğini hem şehrin mahvedildiğini hem de kaynakların israf edildiğini belirtti.

Trabzon'da Yüksek Su Faturalarına Karşı Çağrı: "Büyükşehir Belediyesinden Adım Bekliyoruz" Trabzon'da Yüksek Su Faturalarına Karşı Çağrı: "Büyükşehir Belediyesinden Adım Bekliyoruz"

Kaya'nın sözleriyle, yapılan yatırımlara rağmen birçok sorunun çözülmediğini ve şehrin tarihi dokusunun bozulduğunu, doğasının tahrip edildiğini ve denizinden koparıldığını gördüğümüz Trabzon'un, seçimle birlikte yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğu vurgulanmış oldu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN