Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Kaya, "Partili partisiz her kesimden insanın sevgisiyle karşılaşıyoruz. Biz de halkımızın bu sevgisine ve güvenine layık olabilme gayreti ile dinlenmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz gönüllerde yer yapacağız, milletimizin hayır duasını alacağız; bundan kıymetli hiçbir şey yok" şeklinde konuştu.

Esnafa Can Suyu

Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık

Kaya (1)

Esnafın yaşadığı zorlukların farkında olduklarını vurgulayan Ahmet Kaya, "Gün geliyor esnafımız siftah yapamadan kepenk kapatıyor. Hem artan maliyetler hem de yüksek enflasyon nedeniyle azalan müşteri sayısı esnafı bir darboğaza sürüklemekte" dedi. Zor günler geçiren esnafa destek olacak projeler hazırladıklarını belirten Kaya, "Ortahisar'ı bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Esnafımızla birlikte hayata geçireceğimiz Trabzon İndirim Günleri ile Ordu'dan Erzurum'a kadar birçok ilde vatandaşımızın alışveriş için Trabzon'a gelmesini sağlayacağız. Hem esnaf kazanacak hem de dar gelirli vatandaşlarımız" şeklinde konuştu.

Derdimiz Ortahisar

Kaya (3)

"Evimiz Ortahisar, derdimiz Ortahisar" diyen CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, "Milletvekili olarak yıllarca hizmet ettiğim memleketime artık belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. O partili, bu partili demeden her vatandaşımıza hizmet götüreceğiz. Kapısı açık, gönlü açık bir sosyal belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız" dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN