Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), gümüş sponsorları arasında yer aldığı Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı'nda büyük ilgi gördü. 8-9 Ocak tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuar, bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olarak dikkat çekti. Çoruh EDAŞ, en fazla iş ve staj başvurusu alan şirketler arasında yer aldı.

Çoruh EDAŞ, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. Şirket, DOKKAF'24 etkinliğine gümüş sponsor olarak katıldı.

DOKKAF'24, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve 5 üniversitenin paydaşlığında gerçekleştirilen önemli bir kariyer etkinliğidir. Açılışa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve diğer protokol mensupları katıldı.

Çoruh EDAŞ standı, öğrenciler ve enerji sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Şirket yöneticileri ve yetkilileri, ziyaretçilere dağıtım bölgesi faaliyetleri ve kariyer fırsatları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, kurumlar için bilgiye erişmenin ve bu bilgiyi nitelikli insan kaynağıyla işleyerek inovasyona dönüştürmenin önemi vurgulandı.

Fuarda, Çoruh EDAŞ adına Şirket Müdürü Mehmet Aydın "Aramızda Elektrik Var" ve Fiyatlandırma ve Satış Planlama Grup Müdürü Alaaddin Emre Evgallıoğlu "Elektrik Piyasasında Kariyer İmkanları" konularında gençlerle çalıştaylar düzenledi. Mehmet Aydın, genç yeteneklerle buluşarak kariyer yolunda doğru adımları atmanın önemini vurguladı.

Çoruh EDAŞ, genç yeteneklerin sorularını yanıtlayarak başarı öyküsünü paylaştı. Fuar sonrası öğrencilerle kısa süreli mesleki görüşmeler gerçekleştirildi. Şirket, gençlere kariyer yolculuklarında rehberlik etmeye devam ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT