Toplantıya önceki dönem Ulaştıma ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, önceki dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları, MHP ve AK Parti Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri, Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Resim
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
Aday tanıtım toplantısında konuşan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, yeni dönemde tekrar destek isteyerek Güneş Enerji Santralinden Canikdere Yürüyüş Yoluna, Ceviz Ağacı Projesinden altyapı ve üstyapı yatırımlarına kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerine ve Tonya’ya modern bir hastane kazandırdıklarına vurgu yaptı. Yeni dönemde de hizmet anlayışıyla yola devam etmek istediklerini belirten Başkan Beşel, borçla devraldığı Tonya Belediyesinin şu anda çekilen kredilerin ödemeleri hariç borcunun olmadığına dikkat çekti. Aynı anlayışla yeni dönemde de çalışmak istediğini belirten Beşel, “Sizlerin oylarına talibim. Tonya’da çok güzel işler yaptık. Eksiklerimiz var. Ama yapacağımız çok iş var. Sizlerden bir 5 sene daha istiyorum.” dedi.

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"


AK PARTİ’NİN ADAYI OSMAN BEŞEL’DİR
Önceki dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise Osman Beşel’le birlikte güzel işler yaptıklarına vurgu yaptı. Cora, “2 dönem milletvekilliği yapmış, şu an genel merkez teşkilat başkanlığında görev yapan bir kardeşiniz olarak bu yöreye daha fazla hizmet etmek boynumuzun borcudur. Tonya ilçemizde hep birlikte çok güzel hizmetleri gerçekleştirdik. Önemli eserleri ilçemize kazandırdık. Bu iş ekip işidir. Bu iş ehliyet işidir. Bu iş liyakat işidir. AK Parti’nin adayı Osman Beşel’dir. Adayımız Ahmet Metin Genç’tir. Hep birlikte el ele verelim oylarımızı Osman Beşel’e verelim. İlçemize sahip çıkalım. Sizlere güveniyoruz. Sizleri seviyoruz.” ifadelerini kullandı.
DOĞAL GAZI TONYA’YA GETİRECEĞİZ
Toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise Tonya’da kendini daima evinde gibi hissettiğini söyledi. Tonya’nın her zaman arkasında dimdik durduğunu söyleyen Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar Belediye Başkanlığı döneminde elini hiç Tonya’dan çekmediğine dikkat çekti. Önceki dönem Milletvekili Salih Cora ve önceki dönem Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile ilçeye çok güzel yatırımlar kazandırdıklarını ifade eden Genç, aynı anlayışla ilçeye hizmet edeceklerini söyledi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, “Siyasette itibarın arkasında itimat yatar. Güven yatar. Laf konuşuyorsan söz veriyorsan, onu yerine getireceksin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde de Tonya’mız da dahil olmak üzere hemşehrilerimize mahcup olmadık. 22 senedir aynı anlayışla devam ediyoruz. Aynı anlayışla da devam edeceğiz. Derinoba’dan Kadırga’ya 7000 metre yol kaldı. O 7000 metre yol sözümdür. Orayı yapacağım. Bunun gibi nicelerini Tonya’mıza kazandırmak istiyoruz. Bu süreç içerisinde Ortahisar Belediyesi’nin şantiyesi de Tonya Belediyesinin şantiyesi gibiydi. Buradan aldığımız güçle Belediye Başkanımızla yakaladığımız uyumlu çalışmayla güzel işler yaptık. Tonya’ya vakıf olarak kardeşiniz olarak 22 mahallemizde ne yapılması gerekiyorsa başta yol işleri kanalizasyon işleri, altyapı işleri, yayla yolları tüm çalışmaları yapacağız. 
Ama önceliğimiz doğal gazı ilçemizle buluşturmak. Bunun için çalışacağız. Osman Beşel Başkanımın bu konudaki sözü benim sözümdür. Tonya’mız bize hep güveniyor. O güvenin karşılığını da Tonya’mıza getireceğiz.” şeklinde konuştu.
Adil Karaismailoğlu, ‘AK Parti demek, belediyecilik demektir. Hizmet demek, eser demek AK Parti Belediyecilidir. Gerçek belediyecilik AK Parti’dir. 31 Mart’ta sizin bize vereceğiniz güçle, hizmetin en iyisini sizlerle buluşturacağız. 14 – 28 Mayıs’ta Trabzon’un gücünü bütün dünyaya gösterdiniz. 31 Mart’ta bu sesimizi bütün dünya duyacak.” ifadelerini kullandı. Aday Tanıtım Toplantısı büyük bir kalabalıkla ve coşkuyla gerçekleşti

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU