Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Başkan Şenlikoğlu'nun çalışmalarını takdirle karşılayan Cumhurbaşkanı, belediyenin başarılı çalışmaları için tam not verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyede düzenlenen yemek sonrasında şeref defterine ziyaret anısına duygu ve düşüncelerini yazarak Başkan Şenlikoğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Giresun Belediyesi'ndeki görev süremiz içerisinde Giresun’umuzda sorunlara neşter vurduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın büyük destek ve katkıları sayesinde yatırım ve hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı tüm hemşehrilerim adına bir kez daha sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de hemşehrileriniz sizlerin yanında olmaya devam edecektir." şeklinde konuştu.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU