Başkan adayı Sağıroğlu, yapmış olduğu konuşmada, göreve gelmesi halinde kadın istihdamına yönelik önemli projeler üreteceklerini vurgulayarak, "Kadınlarımız evin direği, hayat rehberimizdir. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Sağıroğlu, projelerinin yüzde 60'ının kadın istihdamına yönelik olduğunu belirterek, belediye kaynakları ve özel müteşebbislerle iş birliği yaparak kadınların üretime katılmasını sağlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, Yomra'nın daha güzel bir geleceğe taşınması için hizmet aşkıyla çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Sinan Yılmaz'ın seslendirdiği sevilen şarkılar eşliğinde kadınlar, konser boyunca keyifli zaman geçirdi. Bu etkinlik, Yomra'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutlama ve kadın istihdamına dikkat çekme açısından önemli bir adım oldu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN