Demokrat Parti yerel seçimler öncesinde ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. İlk adayını Şalpazarı ilçesi ile açıklayan DP teşkilatı, yerel seçimlerde ilçelerde aday çıkaracaklarını dile getirdiler. Demokrat Parti’nin Şalpazarı belediye başkan adayı Metin Günay, dilekçesini il başkanı Ali Akar’a teslim etti.

Günay, “1990’lı yıllarda yaklaşık 10 yıl DYP ilçe başkanlığı yapan Mehmet Günay’ın oğlu olarak, Kırat’ı şahlandırmak için aday oldum. Metin Günay olarak bir dönem AK Parti Şalpazarı ilçe başkanlığı bir dönem de AK Parti il yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. Şu anda da Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak halkımın istediği her görevde olma gayretinde oldum.

Çevremden, seçmenden ve ilçe halkından gelen yüksek teveccühle siyasete devam etme kararı aldım. Parti farkı gözetmeksizin halkımıza hizmeti ön planda tuttum. İlçemizde her partiden seçmeni kucaklayarak seçmen ve halk nezdinde bütün partilerin ittifak adayı olarak seçimi kazanacağıma yürekten inanıyorum. Sözde kararda milletindir. İyi bir ekip ve kadro oluşturdum. Halkımızdan destek bekliyorum” dedi.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak