Devlet Bahçeli bir süre önce ‘Evine dön’ çağrısı yaptığı Meral Akşener’e  bu kez ‘Partini bırakma  istişare yap ve yoluna devam et, bölünmeyin’ çağrısı yaptı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Akşener’in buna ne cevap vereceği merakla beklenirken İYİ Parti kulislerinde iki iddialı ismin arkasında kimlerin olduğu ortaya çıktı.

İYİ Partinin Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın’a, Genel başkanlık yolunda Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş destek veriyor. Mansur Yavaş’ın ekibinin bir bölümü Koray Aydın’ın Genel kurul çalışmalarına bizzat destek verecek deniyor.

Diğer taraftan ise Musavat Dervişoğlu Akşener’in desteği almışa benziyor. Ankara kulislerinde Akşener’in emaneti Dervişoğlu’na bırakmak istediği yönünde bilgiler yayıldı.

Bu arada Trabzon Örgütünün eksiksiz  Aydın’ın arkasında duracağı ve Yavuz Aydın ile Şükrü Kuleyn’in de Aydın’ın Genel başkanlığı için çalışacakları bilgisine ulaşıldı.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak