MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Ankara'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Ankara'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

YARIŞA TALİBİZ

AK Parti il başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Hizmet yarışına talibiz. Hizmet yarışımız Maçka’da da inşallah devam edecek. Koray başkanımıza inanıyorum. Çıraklık ve kalfalık dönemini bitirdi. Ustalık dönemi eserlerini Maçka’mızda inşallah göreceğiz” diye konuştu. 

ÇOCUKLUĞUM GENÇLİĞİM MAÇKA

Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, şöyle devam etti: “Doğup büyüdüğüm, çocukluğumu, gençliğimi yaşadığım topraklardayım. Bu topraklara yeni bir hizmet makamının adayı olarak Maçka’mızda bulunan gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. AK Parti’mizin Trabzon’da teşkilatlanmaya başladığı 2001 yılında heyecanla yönetime talip oldum. Maçka koordinatörüydüm. O zor dönemlerde Maçka’mızı teşkilatlandırdık. Maçka benim her zaman yanımda durdu. İlçemden hiç elimi çekmedim. Allah nasip ederse daha da güzellerini yapacağız. Maçka’mıza ilave yapacağımız hizmetler pozitif ayrımcılık değil alamadığı hizmetler olacak. Göreve geldiğimizde Koray başkanımızla tüm gücümüz ve kararlılığımızla çalışacağız. Projelerin destekçisi takipçisi olacağım.”

ZİGANA TÜNELİ VURGUSU

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Büyükşehir’de yüzde 75, Maçka’da da yüzde 70’in altını kabul etmiyoruz. Ülkemizde çok şeyler değişti. 1987 yılında Zigana Tüneli açıldığı zaman o dönem kamuoyunda gündemden düşmemişti. Bir yere ne kadar kolay, hızlı ve konforlu ulaşırsanız, istihdam ve turizme büyük katkısı olur. Ülkemiz önündeki 100 yılı planlıyor. Herkesin gönlüne girerek oyuna talibiz. Bizim gücümüz alacağımız destektir. Bizim işimiz hizmettir. Hizmette sınır yok. Hizmet AK Parti’nin işidir” ifadelerine yer verdi. 

İşte Koray Koçhan’ın projeleri

Şehit Eren Bülbül Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi, Büyük Osmanlı Camii, Kentsel Dönüşüm Projesi, Konkesör Tesisi (Taş eleme ve kırma), 3. Etap TOKİ projesi, Maçka Müzesi, Yeni Sanayi Sİtesi, Doğalgaz 3. Ve 4. Etap, Sıcak Yuvam 2. Etap, Esiroğlu çevresi park ve peyzaj düzenlemesi, Maçka şelaleleri, Atasu Barajı seyir terası ve çevre düzenlemesi, Kuştul Manastırı yol ve çevre düzenlemesi, Çataltepe şehitliğine yol ve cami, Maçka köy değirmenleri, belediye toplantı ve düğün salonu, yöresel ürünler üretim ve satış reyonları, Maçka’ya 4 yeni köprü, Atasu Işıklar Cami, Güneş Enerji Santrali, Tüm mahallelerde iç yollar betonlanacak, Büyük makine parkuru güçlenecek.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU