2021-2022 sezonunun ara transfer döneminde Trabzonspor'a katılan Bosna Hersekli futbolcu Edin Visca, geçen sezon yaşadığı şanssız sakatlıkları geride bırakarak bu sezon takımına daha fazla katkı sağlıyor. Geçen sezonun başlarında kolundan sakatlanan Visca, ameliyat sonucu 11 hafta sahalardan uzak kaldı. Dönüşünün ardından ise sol omuz köprücük kemiği kırılması nedeniyle bir kez daha ameliyat geçirdi ve 8 hafta boyunca forma giyemedi. Kas yaralanması nedeniyle 3 hafta daha takımdan uzak kalan Visca, geçen sezon sadece 13 lig maçında görev aldı.

Ancak bu sezon farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Visca, sadece ligin 2. haftasındaki Galatasaray maçında sakatlık nedeniyle forma giyemedi ve diğer 17 karşılaşmada görev aldı. Bu süreçte 1270 dakika sahada kalarak takımının değişmez isimlerinden biri haline geldi.

Geçen sezon ligde 2 gol atan Visca, bu sezon 17 maçta 3 gol kaydederken, 4 de asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. Şanssız sakatlık dönemini geride bırakan Edin Visca, Trabzonspor'un önemli bir parçası haline gelmiş durumda.
TAKA/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak