Trabzonspor’un efsane teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, vefatının üçüncü yıl dönümünde kabri başında anıldı. 18 Şubat 2023 tarihinde vefat eden Özyazıcı için anma töreninde konuşan Asbaşkan Zeyyat Kafkas, “Hocamız için ne söylesek eksik kalacaktır.

Onu izleyenler, ne kadar usta ayaklara sahip bir futbolcu olduğunu mutlaka anlatır. Toplamda 18 kupa sahibi bir spor insanıydı” dedi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören ise, “O yalnızca bir teknik direktör değil; disiplini, bilgisi, futbol zekâsı ve karakteriyle bir ekolün kurucusu, bir inancın mimarıydı.

Samsun'da avcıların sezon finali: 3 domuz avlandı
Samsun'da avcıların sezon finali: 3 domuz avlandı
İçeriği Görüntüle

Sahada kazandırdığı başarıların ötesinde, yetiştirdiği sporculara karakter, duruş ve aidiyet bilinci kazandıran bir öğretmen olarak da hafızalarda yer etti. Efsane hocamızı bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK