Bankalar Arasındaki Yarış Kızışıyor: Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Karadeniz Bölgesi Depremlerle Sallanıyor: Son Depremler ve İzlenen Gelişmeler Karadeniz Bölgesi Depremlerle Sallanıyor: Son Depremler ve İzlenen Gelişmeler

Emekli maaşlarına banka promosyonları da ekleniyor. Bankaların yarışı sonucunda emeklilere sağlanan promosyon miktarları da oldukça çeşitlilik gösteriyor. İşte bankaların promosyon miktarları:

ING BANK: ING Bank, maaşını bankaya taşıyan SGK emeklilerine maaş tutarına bağlı olarak ek nakit promosyon sunuyor. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı uygulamasından yararlanan emeklilere ek promosyon da veriyor. Toplamda 15 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunan ING Bank, yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlara da bu avantajı sağlıyor.

ZİRAAT BANKASI: Ziraat Bankası, SGK emekli maaş ödemelerini alan müşterilerine 3 yıllık süre için toplamda 3 bin ila 5 bin TL arasında promosyon ödemesi yapıyor. Bu miktar, emekli maaşının tutarına göre değişiklik gösteriyor.

VAKIFBANK: Vakıfbank, emekli maaşlarını bankaya taşıyan müşterilere 3 yıllık süre için toplamda 3 bin ila 5 bin TL arasında nakit promosyon ödemesi yapıyor.

HALKBANK: Halkbank, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan alma taahhüdünde bulunan müşterilere 3 bin ila 5 bin TL arasında promosyon ödemesi yapıyor.

GARANTİ BANKASI: Garanti Bankası, emekli maaşlarına göre 7 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor. Ayrıca bankanın kredi kartı kullanımıyla ilgili ek promosyon avantajları da bulunuyor.

AKBANK: Akbank, emekli maaşını taşıyan müşterilere 3 yıllık süre için toplamda 10 bin TL'ye varan promosyon imkanı sağlıyor.

İŞ BANKASI: İş Bankası, SGK emekli maaşlarını bankaya taşıyan müşterilere 3 yıl boyunca toplamda 4 bin 500 ila 7 bin 500 TL arasında nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Emekliler, promosyon alabilmek için ilgili bankanın belirlediği şartları yerine getirmelidirler.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN