Kendisi ile uzun uzadıya sohbet ettik. Peki 2023 yılında milletvekili adayı olacak mı? Eroğlu, ‘Bu davaya bir ömür verdim. 2023 seçimleri son kez aday olacağım seçimdir. Genel Başkanımız Bahçeli ve kurullar aday yaparsa Trabzon’da güzel bir çalışma yapar ve tüm ülkücülerin oylarını alırım’ dedi. Eroğlu, 1980 öncesinde Şebinkarahisar ve Borçka arasındaki tüm ülkücülerin davalarında mağdurların avukatı olmuştu.

REFAHLILAR TOPLANDI

Merhum Erbakan hocanın dava arkadaşları Kahraman Sezgin, Sultan Göktaş, Ahmet İnce ve diğerleri. Yomra’da bir araya geldiler çay sohbeti yaptılar. Anıları tazeleyen Milli görüş geleneğinin önemli isimleri güzel bir akşam geçirdiler.

ISHAK MECLİS’TE

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’ı TBMM’de Akçaabat Oto Galericileri Derneği Başkanı Necati İsak ziyaret ederek Yeni Galericiler Sitesi yapılması ile ilgili bilgi verip desteklerini talep etti .

AKTÜRK’TEN GENÇ’E ZİYARET

Muhtarlar Federasyonu genel başkanı Bekir Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek muhtarların sorunları ile ilgili bilgi verip görüş alışverişinde bulundular.

CHP’NİN KERMESİ

CHP il başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman CHP’li kadınların sanat Sokağında düzenlediği kermese katılarak kendilerine destek verdi.

BAKAN DÖNMEZ’LE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Çaykara İlçesi mahalle muhtarları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ‘i ziyaret etti. Ayvazoğlu, “Muhtarlarımızın mahallelerinden gelen talepleri ile ilgilenen ve değerlendiren Sayın Bakanımıza teşekkürlerimle.” dedi.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE GİTTİLER

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi, Kavala Mahallesinde şehidimiz Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in ailesini ziyaret etti. İl Müftüsü Osman Aydın, Ortahisar Müftüsü Selami Bağcı, Şehit aileleri ve gaziler ile şehidin evini ziyaret eden Dernek Başkanı Gazi Ahmet Tezcan ve yönetimi şehidimiz için Kuran-ı Kerim okutup dua etti. Tezcan, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini de ileterek, “Şehidimizin makamı yüce olsun. Kuranımızı okuduk, duamızı ettik. Allah dergahı izzetinde kabul buyursun” ifadelerini kullandı.

FORMALAR YOLA ÇIKIYOR

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ekibiyle birlikte etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor.B56 yıl önce Trabzon’dan Van ilinin Özalp ve Dönerdere köylerine göç etmek zorunda kalan Trabzonlu hemşehrilerimize formalarını götürüyorlar. AK Parti Trabzon il Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, “Gönülden Gönüle Bordo Mavi. 56 yıl önce Trabzon’dan Van ili Emek ve Dönerdere Mahallelerine göç eden hemşehrilerimize Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’umuzun formalarını götürüyoruz.” dedi.

HACISALİHOĞLU ELEŞTİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Elektrik üretim santralleri ve sanayide kullanılan doğalgaza yüzde 20 oranında zam yapıldı. Konutta kullanılan doğalgazın fiyatı değişmedi. İğneden ipliğe her ürüne zam geleceğinin habercisi olan bu artış cebimize bir darbe daha vurdu. Alım gücümüz sürekli olarak düşüyor. Girdi maliyetlerinde ki artışların durdurulması için halk olarak biz mi önlem alacağız?” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GEDİKLİ: UNUTMAYIN!

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli,  3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Gökhan Gedikli mesajında "Günümüzde toplumların gelişmişlik düzeyi insana verdikleri değerlerle ölçülmektedir.  Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. İnsanların engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olmakla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür. Unutmayın her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engellilerin topluma kazandırılması, insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması dileğiyle engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine en derin saygılarımı sunar, tüm Engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, yaşama sevinçlerinin artırılacağı güzel günler dilerim” dedi.

Editör: TE Bilisim