İzdivaç programlarıyla adından bahsettiren ardından başörtüsünü çıkarmasıyla sosyal medyada bir hayli gündem olan Hanife Gürdal, geçtiğimiz ay bir süredir ilişki yaşadığı Kemal Ayvaz ile evlenmiş, ani evlilik herkesi şaşırtmıştı. 

Geçtiğimiz ay sadece nikah yapan düğünü ise daha sonra yapacaklarını açıklayan Hanife Gürdal ve Kemal Ayvaz'ın geçtiğimiz hafta bir anda fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silmeleri ise evlilikte kriz çıktığı iddialarını doğurmuştu. 
Gürdal'ın fotoğrafları silmesinin ardından yaptığı manidar paylaşımlar da dikkatleri üzerine çekmesine sebebp olurken fenomen gelin adayı bombayı patlattı. 

Son günlerde sürekli sevme ve değer verme konularıyla ilgili özlü sözler paylaşan Hanife Gürdal, bu sefer de kendi fotoğrafını paylaşarak düğün müjdesi verdi.

Yalnız olduğu bir fotoğrafı paylaşan Hanife Gürdal, "Trabzon'da olacak düğünüm için gelsin bu post. Bekarken kepçe kazan misali gezdikçe gezdiğim memlekete şimdi düğünümü yapmaya geliyorum" notunu düştü.

Bu paylaşımı yapmanın ardından ise Gürdal, şu paylaşımı ile yine kafaları karıştırdı. İşte Gürdal'ın paylaşımında yazanlar:
''Canım çok şey anlatmak istiyor ama yorgunum. Beynim yorgun, bedenim yorgun, bunca şeyi affetmek zorunda kalan kalbim bile yorgun artık.''

''Heveslerim yorgun, iyimserliğim yorgun, konuşarak anlaşmaya olan inancım bile yorgun. Benden geriye mecalsiz bir şey kaldı sadece. Çok yorgunum.''
 
Editör: TE Bilisim