Süper Lig’de 23. Hafta Perdesi Açılıyor: Trabzonspor kiminle ne zaman nerede oynuyor?
Süper Lig’de 23. Hafta Perdesi Açılıyor: Trabzonspor kiminle ne zaman nerede oynuyor?
İçeriği Görüntüle

Gebze Fırtına Trabzonspor İş İnsanları ve Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde Başkan Gökhan Altıntaş’ın memleketi Maçka’da anlamlı bir sosyal sorumluluk programına imza attı.

Dernek üyeleri, Başar Ortaokulu’nda öğrencilere çeşitli sosyal yardımlarda bulundu. Hafta sonu oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması için Trabzon’a gelen Fırtına Trabzonspor İş İnsanları ve Taraftarlar Derneği yönetimi, ilk olarak Maçka ilçesindeki Başar Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda düzenlenen programa Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü, Maçka Belediye Başkan Vekili ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da katıldı.

Dernek yönetim kurulu adına Başkan Gökhan Altıntaş’ın yanı sıra Şener Akın Türksen, Koç, Recep Avcı, Kenan Aydın, Süleyman Abdullahoğlu, Ali Said Bayram ve Fatih Malkoçoğlu programda yer aldı. Öğrencilere çeşitli sosyal yardımların ulaştırıldığı etkinlikte, eğitime destek vurgusu yapıldı. Dernek yönetim kurulu üyeleri, Maçka’daki programın ardından maç öncesinde Trabzonspor Kulübü’nü de ziyaret etti.

Bordo-mavili kulüpte Asbaşkan Zeyyat Kafkas ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karaman’ın misafiri olan dernek yönetimi, kulübün çalışmaları ve gündeme ilişkin konularda sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını locadan birlikte takip etti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN