Trabzonspor, Avrupa Yolunda Gaziantep FK Karşısında Kararlı!

Takım, Gaziantep FK'yı yenerek Avrupa yolunda kesintisiz bir ilerleme kaydetmeyi hedefliyor. Maç öncesi hazırlıklarını sıkı bir şekilde tamamlayan Fırtına, sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Taraftar desteğinden yoksun olsa da Trabzonspor, 3 puanı alarak galibiyeti taraftarına hediye etmeyi amaçlıyor.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası İçin Orayı İstedi; Trabzonspor Buna Ne Diyecek? Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası İçin Orayı İstedi; Trabzonspor Buna Ne Diyecek?

Bu maçla birlikte Trabzonspor, Gaziantep FK ile lig tarihinde 10. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 9 maçta Trabzonspor'un 6 galibiyeti bulunurken, 3 maç berabere sonuçlandı. Trabzonspor, bu müsabakalarda 19 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü. İlk devrede Gaziantep'te oynanan müsabakayı 3-1'lik skorla kazanan Trabzonspor, bu maçta da galip gelerek üstünlüğünü sürdürmeyi hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'in 34. Haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı Konuk Ediyor

Trabzonspor'un en golcü oyuncuları Mahmoud Trezeguet ve Anastasios Bakasetas, 3'er golle dikkat çekerken, Gaziantep FK adına en golcü isim 2 golle Alexandru Maxim oldu. Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde iç sahada puan kaybetmediği takımlar arasında Gaziantep FK'dan sonra en fazla konuk ettiği rakipler ise Yeni Malatyaspor ve Karşıyaka oldu. Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor, Gaziantep FK ile oynadığı beş maçın dördünü kazanarak üstünlüğünü koruyor.

Muhabir: BİROL SANCAK