Arsin Belediyesi ile Arsin Kaymakamlığı iş birliğinde düzenlenen 4. Geleneksel Arsin Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu.

Toplam 24 takım ve 309 sporcunun mücadele ettiği organizasyon, ilçe genelinde büyük heyecana sahne olurken, karşılaşmaların ardından Arsin Dede Grup, Anisaspor, Falgoz FK, Yalıspor, Çiçeklispor, Yeşilyalıspor, Darkcity ve Arsin Emniyet Müdürlüğü takımları adını son sekiz takım arasına yazdırdı.

Büyük çekişmeye sahne olması beklenen çeyrek final müsabakaları, 26 Haziran Cuma günü saat 20.00 ile 24.00 arasında Arsin Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Turnuvanın ilçede birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirten Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, “Her yıl artan ilgiyle düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvamız, sporun birleştirici gücünü ilçemizde en güzel şekilde yansıtıyor.

Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve sporcularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Çeyrek finale yükselen ekiplerimizi kutluyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Arsin’de sporu ve gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar