Ağabeyi Kayhan kalpten öldü
Trabzonspor camiası Orhan Kaynak’ın ani ölümüyle sarsıldı. Trabzonspor’a transfer olduktan sonra 1994-1995 sezonunda İngiliz takımı Aston Villa’yı hem Avni Aker’de hem de İngiltere’de attığı iki golle eleyen Kaynak ardından Beşiktaş’a transfer olmuştu.
Uzun yıllar İstanbul’da oturan ve çeşitli kulüplerde futbol oynayan Orhan Kaynak, geçen yıl Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a teknik direktör olmasının ardından Tekke’nin yardımcısı olarak çalışmaya başlamıştı.
TAKA Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre Orhan Kaynak bugün öğleden sonra Kayseri’de yedek bekleyip, oynamayan futbolculara idman yaptırdı. Sonrasında ise iftarı beklerken bir müddet tenis oynadı. Ardından iftar yemeği için Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin restoran bölümünde masaya oturdu. Çorbasını içerken yere yığıldı.
Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Farabi Hastanesine kaldırılan Orhan Kaynak uzun süre Elektro şok ile yeniden hayata döndürülmeye çalışıldı ancak bu mümkün olmadı.
Ailesinden birçok kişiyi kalp krizinden kaybeden Küçük Orhan, Adana Demirspor’da oynarken kalp krizinden vefat eden Reşit Kaynak’ın, Fenerbahçe’de oynarken hayatını kaybeden Kayhan Kaynak’ın kardeşi idi.
Bir süre önce de kalp krizinden küçük kardeşi Cengizhan Kaynak’ı kaybeden Orhan Kaynak rahatsızlık yaşamamıştı. Ani gelen ölüm, futbol camiasına büyük şok yaşattı.