Başkan Revi’ye de geçmiş olsun dileklerini ileten milletvekilleri daha sonra hastaneden ayrıldılar. Haydar Revi bugün de Genel Merkezde  İl Başkanları Toplantısına katılacak.
 
Ayvaz’a Konuk Olduk
 
Gelecekte seçimlerde gençlerin oyunu kim alırsa siyasete o lider ve parti belirleyici olacak. Onun için genç siyasetçiler parti kadrolarında en güzel şekilde değerlendirilmeli. Trabzon’da babadan siyasetçi olan Yunus Ayvaz’da hem işinde hem de AK Partinin hizmetinde.

Yomra’da partisine hizmet edecek.  Şana’da TAKA Gazetesi’nden Yusuf Turgut, Tuncay Uçkun, Birol Sancak, Tuncay Küçük, Yahya Ataman ve spor yazarımız Haluk Ayyıldız’ı ağırlayan Milli Görüşe bir ömür vermiş Hakkı Ayvaz’ın oğlu Yunus Ayvaz başlayacak olan teşkilat seçimlerinde etkin görev alacak, uzun yıllar davaya hizmet edecek. Bu heyecanı ve enerjisi var.
 
Ziyaretçisi Eksik Olmuyor
 
Çalışkanlığıyla, Trabzon ile ilgili hassasiyetiyle dikkat çeken AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora vatandaş ile de kurduğu yakın ilgi ile biliniyor. Toplantıda ya da çok önemli bir işi olmadığı sürece her arayan kişinin telefonuna çıkar, talebini can kulağı ile dinler, çözümü için de elinden geleni yapar.

Ankara’daki çalışmalarından fırsat buldukça soluğu da Trabzon’da alır hemşehrileri ile kucaklaşır. Ankara’da mecliste çalıştığı süre içerisinde de misafirleri hiç eksik olmaz. Gerek Trabzon’dan gerekse de Türkiye’nin her bir bilgesinden herkes onu mecliste ziyaret eder. Cora yoğun mesaisine rağmen onlarla yakından ilgilenir. Dün kendisini ziyaret edenlerin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Cora şu yorumda bulundu: “TBMM’de ziyaretimize gelen değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri, güleryüzleri, hasbi halleri bize güç vermektedir.”
 
Ekonomimiz İyiye Gidiyor
 
Trabzon’da ticaretini sürdüren Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara’ya uğradık. Çayını içip bir süre sohbet ettik. Siyaset ve ticaretteki tecrübelerini konuştuk. Kara, siyasi olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’de uzun süre aktif yöneticilik yaptı. Şu anda da gönüllü olarak Recep Tayyip Erdoğan’a destek veriyor.

Kara, ülke ekonomisinin de iyiye gittiğini belirterek, “2019 yılında bir geçiş süreci yaşandı. 2020 yılının ilk ayı ekonomimiz için iyiye doğru gidiyor. İlk çeyreğinde de daha iyi olacak. Dümendeki kaptanımız sağlam, emin adımlarla yolumuza ilerliyoruz” dedi. Trabzon şehrini ve halkını da çok seven Kara, iş yoğunluğunun İstanbul ve Bursa’da olmasına rağmen çok sevdiği Trabzon’a katkı sunmak için iş yerinin merkezini asla Trabzon’dan taşımayacağını söyledi.
 
'Kan verdik, can olduk'
 

Trabzon Barosu Başkanlığı, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ve Trabzon Adalet Komisyonu Başkanlığı işbirliği ile Trabzon Adliyesinde, Trabzon Adliyesi çalışanları ve Baro Üyeleri, 'Kan verdik, can olduk' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleyen Kızılay'a kan bağışında bulundu, farkındalık oluşturdular.  Kan bağışı kampanyasına; Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel ve Baro Başkanı Sibel Suiçmez de destek verdi.
Editör: TE Bilisim