Esentepe köyünde yaşanan olayda, 63 yaşındaki A.Ş. ile kardeşi 54 yaşındaki O.Ş. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından ağabeyin kardeşine silahla ateş ettiği öne sürüldü.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde O.Ş.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Şüpheli ağabey A.Ş., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınırken kardeşler arasındaki tartışmanın nedenini belirlemek amacıyla soruşturma başlatıldı.

95Bddef5 792D 4B86 Bc05 C17Bea8Addd5

Piraziz'de Kardeşler Arasında Tartışma

Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Esentepe köyünde sabah saatlerinde iki kardeş arasında tartışma yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 63 yaşındaki A.Ş. ile 54 yaşındaki kardeşi O.Ş. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü.

Tartışmanın ardından A.Ş.'nin yanında bulunan silahla kardeşine ateş ettiği iddia edildi.

Esentepe köyünde meydana gelen silahlı olayın nedenine ilişkin henüz kesin bir bilgi paylaşılmadı.

Kardeşler arasında daha önce herhangi bir anlaşmazlık bulunup bulunmadığına ilişkin de açıklama yapılmadı.

Silah Sesleri Üzerine Ekipler Sevk Edildi

Piraziz ilçesindeki olayın ardından duyulan silah sesleri üzerine güvenlik güçlerine ihbarda bulunuldu.

İhbarı değerlendiren ekipler, Esentepe köyüne hareket etti. Bölgeye sağlık ve güvenlik görevlileri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, silahla vurulan 54 yaşındaki O.Ş.'yi kontrol etti.

Yapılan incelemede O.Ş.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Silahlı olayın meydana geldiği köyde güvenlik güçleri tarafından inceleme başlatılırken, yaşanan tartışmanın ayrıntılarının belirlenmesi için çalışma yürütüldü.

54 Yaşındaki Kardeş Hayatını Kaybetti

Giresun'un Piraziz ilçesinde yaşanan silahlı olayda hayatını kaybeden kişinin 54 yaşındaki O.Ş. olduğu bildirildi.

Ağabeyiyle arasında çıkan tartışmanın ardından silahla vurulduğu öne sürülen O.Ş.'nin yaşamını yitirdiği, olay yerine gelen sağlık ekiplerince tespit edildi.

Trabzon'da Akyazı Tüneli Çıkışında Kaza: Ekipler Seferber Oldu!
Trabzon'da Akyazı Tüneli Çıkışında Kaza: Ekipler Seferber Oldu!
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından şüpheli ağabey hakkında işlem başlatıldı.

İki kardeş arasında tartışmaya neden olan konu henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili adli incelemenin sürdüğü belirtildi.

63 Yaşındaki Ağabey Gözaltına Alındı

Silahlı olayın ardından 63 yaşındaki A.Ş., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Şüphelinin, tartışmanın büyümesi üzerine kardeşi O.Ş.'ye silahla ateş ettiği iddiası araştırılıyor.

Olayın kesin nedeni, kullanılan silaha ilişkin ayrıntılar ve tartışmanın nasıl başladığı konusunda henüz kapsamlı bir açıklama yapılmadı.

Giresun'da 54 yaşındaki bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alınan A.Ş. hakkındaki adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA