Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Trendyol 1.Lig'de küme hattında yer alan Giresunspor, ligde kalma umutlarını son haftalarda sürdürmek için kritik bir mücadele veriyor. Yeşil-Beyazlılar, 4 Nisan Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor maçında puan alarak umuda tutunmayı hedefliyor.

Ancak Giresunspor'un bu maçta puan kaybetmesi halinde resmen 2. Lig'e düşecek olması, maçın kaderini belirleyen bir unsur olarak öne çıkıyor. Süper Lig'den sonra 1. Lig'den de düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Yeşil-Beyazlılar, Erzurumspor karşısında galip gelerek ligde kalmak için umutlanacak. Bununla birlikte Tuzlaspor'un kaybetmesini de bekleyecek olan Giresunspor, adeta son umutlarını bu maça bağlamış durumda.

Ancak Giresunspor'un bu sezon mali sorunlarla boğuştuğu ve transfer tahtasının kapalı olduğu gerçeği de göz ardı edilmemeli. Başkan Nahid Yamak ve yönetimi, taraftarların büyük tepkisiyle karşı karşıya. Yamak, önceki açıklamalarında sponsor desteğinde yoksun olduklarını dile getirmişti. Bu zorlu şartlar altında Yeşil-Beyazlılar, son umutlarını kurtuluş maçında değerlendirmeye çalışacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY