Trendyol 1. Lig takımlarından Göztepe, Süper Lig'e yükselme hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Trabzonspor'un 27 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Bozok'u transfer gündemine aldığı bildirildi.

Göztepe'nin, Süper Lig'den ayrılması beklenen Umut Bozok ile görüşmelere başladığı belirtildi. İzmir ekibinin zirve hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek istediği ifade edildi. Transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Umut Bozok, Trabzonspor'da forma giydiği son iki sezonda beklenen performansı sergileyemeyerek fazla forma şansı bulamadı. Bu nedenle ayrılık kararı alan oyuncunun, Göztepe'nin yanı sıra Süper Lig'den diğer takıpların da ilgisini çektiği kaydedildi. Konyaspor ve Gaziantep Futbol Kulübü'nün de Umut Bozok için devreye girdiği belirtiliyor.

27 yaşındaki hücum oyuncusu Umut Bozok'un profesyonel kariyeri Metz 2 ile başlarken, sırasıyla Athletico, Nimes, Lorient, Troyes, Kasımpaşa ve son olarak Trabzonspor'da forma giydi. Göztepe'nin bu transfer için 2.40 milyon Euro'luk bir bedel ödemeyi düşündüğü ifade ediliyor. Transferin gelişmeleri futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak