İnsanı ayakta tutan şey ilgi, sevgi ve şefkat duygusudur.

Daha sonrasında gelir gelen bir çok duygu.

 Malum Kovid-19 sebebiyle evde kalıp televizyon izleme fırsatındayız hepimiz ve analiz ediyoruz dünyada olan biten her şeyi.

Benim dikkatimi çeken şey umuyorum ki sizlerinde dikkatinizden kaçmamıştır. İsim vermeyeceğim ama siz tahmin edeceksiniz kesin olarak, neyse devam edeyim makaleme ben... malum programlarda eşlerini evden kaçıran adamların ya geri dön çağrısını yapan yada beni bu kadından boşayın diyen adamlarla doldu taştı. Evlilik denilen şey elbette üstesinden kolayca gelinebilecek bir müessese değil.

Emek verilmesi ve sabır gösterilmesi gereken yer. Nasıl olsa benimsin, sen kadınsın, evi temizle, yemek yap ve çocuklarla ilgilen, ben evin adamı olarak dışarıda her haltı yiyebilirim.

Bana mübah sana günah diyor ne hikmetse yüzde doksan adamlar.

Elbette kadının da bir kadın olarak yapması gerekenler var lakin bu yaptırımları görev olarak değil de şevkle yapmalıdır kadın... Malum programlarda benim gördüğüm tek şey; adamlar kadınlarından ilgi ve sevgiyi esirgiyorlar, o kadınlarda bir müddet sonra sevgi arayışında bulunup yanlış olduğunu bile bile çocukları dahi gözü görmeden evden tam manasıyla gözünü karartarak kaçıyorlar hemde kimseciklere haber vermeden yok ediyorlar varlıklarını ve sonuç hüsran...

mkAsla doğru değil o kadınların yaptıkları ben şuanda onu tartışmıyorum, benim tartıştığım konu : kadını yerinden yurdundan kaçıracak kadar sevgisiz bırakan adamlardır. Kadın gitmeden onun kıymetini bileceksin, esirgemeyeceksin sevgini ve de ilgini, gittikten sonra kanal kanal gezip sözüm ona “erkeklik gururumu ayaklar altına aldı”gibi söylemler saçma!  Sen bir adam olarak kendini sorgula bakalım o kadının kadınlık onurunu gururunu yaşatamadıklarından, esirgediklerinden ötürü ayaklar altına almadın mı? Yok öyle dünya işte! Eden buluyor sevgili kardeşim! Tekrar hatırlatayım; asla bir kadına yakışmıyor evini çocuğunu bırakıp evden kaçıp başka adamlarda sevgi aramalarını...

Aç boşanma davanı ne yapacaksan haddince yap! Yok bu değil ama , işte nasıl bir duygusal boşluğa düşüyorlarsa yanlış üstüne yanlışa düşüyor işte kadınlar. Bunun tek suçlusu adamlardır. Kısa ve net olarak söyleyebilirim bunu. Evin adamları sözüm sizleredir; evinizde ki kadınlarınızdan en mühim şeyi, sevginizi ilginizi eksik bırakmayın ki o kadın hem topluma hem evine verimli olsun! Sizlerde çıkıp kendinizi küçültmemiş olursunuz malum kanallarda! Üzerine alınmak isteyen alınabilir! Alınmayanlara selam olsun!