Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, bugünkü Antalyaspor maçı öncesi takımının tamamen galibiyete odaklandığını ve her maçı bir final olarak gördüklerini belirtti. Avrupa şansını sürdürmek isteyen Yeşil-Mavili ekip, sahalarında oynayacakları maçta rakiplerini yenerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Palut, yaptığı açıklamada, son 7 maçlarının final niteliğinde olduğunu ve bu maçlara iyi hazırlandıklarını ifade etti. Rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve çalışmalarını sahaya yansıtarak avantajlarını iyi kullanmak istediklerini söyledi. Ayrıca, ligdeki her puanın değerli olduğunu vurgulayan Palut, yüksek tempoda oynayıp iyi mücadele edeceklerini ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Artık ligin boyunun kısaldığını ve her maçın öneminin arttığını dile getiren Palut, takımının kazanma hırsıyla sahada olacağını ve telafisi olmayan haftalara girdiklerini sözlerine ekledi. Çaykur Rizespor'un teknik direktörü, oyuncularının performansından ve takımın ruhundan memnun olduğunu belirterek maçın sonucunda galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN