İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler

Kurultayın veda konuşmasını yapan Meral Akşener, duygusal bir atmosferde partililere hitap etti. Akşener, "Bugün karşınızda bu kürsüden son kez konuşuyorum. Çünkü bugün emaneti devretme günü. Biz bugünlere çiçek bahçelerinden değil mayın tarlalarından geçerek geldik" dedi, partisinin zorlu mücadelelerine değindi.

Genel başkan adaylarından Koray Aydın ise kongrede yaptığı konuşmada, değişimin iyi geleceğine olan inancıyla hareket ettiklerini ve İYİ Parti'nin tekrar şahlanacağını ifade etti. Aydın, partinin iktidar olacağına dair güçlü bir inancı olduğunu vurguladı.

Aydın ayrıca, İYİ Parti'nin yaşadığı başarıyı ve zorlukları değerlendirdi. Partisinin geleceği için bir durum muhasebesi yapılması gerektiğini belirtti ve partililere gurur duyacakları bir İYİ Parti vaat etti. Akşener'e teşekkürlerini sunarak, partinin kurucu liderine olan minnettarlığını dile getirdi.

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak