Ahmet Kaya: "Gençlerimiz Vatan Toprakları İçin Verilen Mücadeleyi Unutmamalı" Ahmet Kaya: "Gençlerimiz Vatan Toprakları İçin Verilen Mücadeleyi Unutmamalı"

Bodur, şunları söyledi: "İYİ Parti'nin yerel seçimlere hür ve bağımsız bir şekilde katılma kararı doğrultusunda, sizlerin huzurunda olmanın gururunu yaşıyorum."

2A0A1F23 92D2 4D4F B3E5 C275718328C6
Aday Bodur, sözlerini şöyle devam ettirdi: "Belediyecilik anlayışımızda, toplumsal cinsiyet eşitliğini gözeterek politikaları öncelikli olarak ele alacağız. Kadınların iş dünyasında, eğitimde ve toplumsal hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için çalışacağız. Ayrıca, kadına yönelik şiddetle mücadelede etkin adımlar atarak, kadınlarımızın güvenliğini sağlamak için gereken her türlü tedbiri alacağız."

D7C7A78B E37C 4508 9519 Bfeaaebc7841
Emine Bodur, yerel yönetimlerde İYİ Parti'nin farkını ortaya koyarak şehri daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını belirtti. "Birlikte el ele vererek, geleceğe daha umutla bakacak, daha güçlü bir şehir inşa edeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak