Maç sonrası Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem ve Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Ali Çamlı, sezon başından itibaren hakemlere ve federasyona karşı olumsuz bir bakış açısının olmadığını ifade ederek, "Bugün de Türkiye Futbol Federasyonu'nu yaptığı işlerde dikkatli olmaya davet ediyorum. Sakin atın tekmesi pek olur. Umarım ki biz beyefendiliğimizi ve koymuş olduğumuz adam tavrını bozmayız. Herkes dikkat etsin." dedi.

Başkan Çamlı, daha da sert bir ifadeyle, "Lige ayar çekmek isteniyorsa söylesinler, biz çekiliriz. Kim ayar çekmek istiyorsa o lige devam eder. Ayıp ediliyor, yakışmıyor. Geçen hafta Konyaspor maçında aleyhimize verilen penaltılar evlere şenlik. Bu maçta verilen penaltıya biri penaltı derse çıkıp özür dileyeceğim. Bir maç nasıl bu kadar provoke, nasıl rezil edilir? Bugün bir örneğini gördük." diyerek, hakem kararlarına olan tepkisini net bir şekilde dile getirdi.

Ali Çamlı, takımıyla ilgili endişelerinin olmadığını vurgulayarak, gelecekte Kayserispor'un ligde başarılı olacağına inandığını ifade etti. Ayrıca, provokasyonlara karşı direnirken, bu konuda sorumluluk taşıyanları uyumaya davet etti. Başkan Çamlı'nın sert sözleri, Türk futbolunda hakem ve federasyon tartışmalarını bir kez daha gündeme getirdi.

TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak