KCT 1461 Trabzon, 52 Orduspor deplasmanında çıkış arıyor
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’taki ilk karşılaşmasında Sakaryaspor’a son dakikada yediği golle 3-2 mağlup olan KCT 1461 Trabzon FK, sezonun ilk deplasman sınavına hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertliler, yarın Ordu’da karşılaşacağı 52 Orduspor maçı öncesindeki son çalışmasını bugün gerçekleştirecek. Teknik Direktör Olcay Şahan yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Trabzon temsilcisi, ilk haftadaki mağlubiyeti telafi ederek deplasmandan iyi bir sonuçla dönmenin hesaplarını yapıyor.
52 Orduspor için son prova bugün
KCT 1461 Trabzon FK, 52 Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarında sona geldi.
Kırmızı-lacivertli ekip, Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Olcay Şahan yönetiminde dün gerçekleştirdiği antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Trabzon temsilcisi bugün yapacağı son idmanda ise 52 Orduspor karşılaşmasında uygulayacağı oyun planını bir kez daha gözden geçirecek.
Sakaryaspor yenilgisini telafi etmek istiyor
KCT 1461 Trabzon FK, yeni sezonun ilk haftasında Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda Sakaryaspor’u konuk etti.
Kırmızı-lacivertliler, mücadelede son dakikada yediği golle sahadan 3-2 mağlup ayrılarak sezona puansız başladı.
Olcay Şahan’ın öğrencileri, Ordu deplasmanından iyi bir sonuç çıkararak Sakaryaspor karşısında yaşanan kaybı telafi etmeyi hedefliyor.
Rakip sezona 3-0’lık galibiyetle başladı
52 Orduspor ise sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya geldi.
Ordu temsilcisi mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrılarak lige 3 puanla başladı.
KCT 1461 Trabzon FK, sezona farklı bir deplasman galibiyetiyle başlayan rakibi karşısında zorlu bir sınav verecek.
52 Orduspor geçen sezon 2. Lig’e yükseldi
52 Orduspor, geçtiğimiz sezon 3. Lig 1. Grup’ta mücadele etti.
Ordu temsilcisi, grubu şampiyon tamamlayan Sebat Spor’un ardından ikinci sırada yer aldı.
52 Orduspor, daha sonra oynadığı Play-Off karşılaşmalarının sonunda 2. Lig’e yükselmeyi başardı.
KCT 1461 Trabzon zoru başarmak istiyor
İlk haftada puan alamayan KCT 1461 Trabzon FK için Ordu deplasmanı, yeni sezondaki ilk dış saha sınavı olacak.
Kırmızı-lacivertliler, güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç elde ederek hem ilk puanlarını almak hem de Sakaryaspor mağlubiyetinin ardından moral kazanmak istiyor.
Teknik Direktör Olcay Şahan ve öğrencileri, bugün yapılacak son çalışmanın ardından 52 Orduspor karşılaşmasına odaklanacak.




