Geçtiğimiz hafta Eynesil Belediyespor'a kendi sahasında mağlup olan Kelkit Hürriyetspor, Amasyaspor karşısında aldığı bu galibiyetle kötü gidişata dur dedi. Hamza'nın golüyle rakibini mağlup eden takım, kendini affettirme adına önemli bir adım atmış oldu.

Kelkit Hürriyetspor'un Amasyaspor deplasmanından elde ettiği bu galibiyet, takımın moral ve motivasyonunu yükseltirken, ligdeki mücadelesine olan inancını da artırdı.

STAT: 12 Haziran

HAKEMLER: Burak Filik ***, Mehmet Saldıraner ***, Rıdvan Çelik ***

AMASYASPOR: Mücahit**, Onur**, Furkan**, Fatih* (Dk. 23 Kadir**), Muhammed Fatih**, Can**, Talha** (Dk. 76 Mehmet Refik*), Batuhan** (Dk. 76 Emre*), Miraç Furkan**, Burak** (Dk. 60 Ahmet Buğrahan**), Hakan** (Dk. 55 Güney**)

KELKİT HÜRRİYET: Furkan***, Ali Osman***, Abdullah***, Emre***, Mustafa*** (Dk. 77 Fırat**), Bedirhan*** (Dk. 69 Mehmet Ali**), Hamza*** (Dk. 77 Sercan**), Batuhan** (Dk. 31 Mehmetcan***), İdris***, Abdulvahap***, Orkun Ahmet*** (Dk. 69 Musa**)

1461 Trabzon, Pazar günü avantajlı bir skor için Mersin’e gidiyor 1461 Trabzon, Pazar günü avantajlı bir skor için Mersin’e gidiyor

GOL: Dk. 38 Hamza (Kelkit Hürriyet)

Editör: Birol Sancak