Olayın Detayları:

Karapınar ilçesinde bulunan Okullar Caddesi üzerindeki Belediye İş Hanı önünde meydana gelen olayda, saatte zaman zaman 60 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar, 5 katlı iş hanının üzerindeki baz istasyonu direğini yerinden kopararak aşağıdaki otomobilin üzerine düşmesine sebep oldu.

Otomobilin çevresinde bulunanlar, direğin düşmesiyle birlikte panikle kaçarken, şans eseri aracın içinde veya çevresinde kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı önledi. Olay sırasında otomobilin yakınında bulunan 5 kişi de zarar görmeden kurtuldu.

Güvenlik Kamerasına Yansıyanlar:

Bolu Dağı Tüneli'nde Çalışma Başlıyor: İstanbul İstikameti 50 Gün Trafiğe Kapalı Bolu Dağı Tüneli'nde Çalışma Başlıyor: İstanbul İstikameti 50 Gün Trafiğe Kapalı

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iş hanının önünde bulunanların, direğin düşmesiyle birlikte kaçtığı anlar net bir şekilde görülebiliyor. Olayın büyümemesi için hızla müdahale edilirken, düşme anının tespit edilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Tanık Anlatıyor:

Olayı görenlerden Salih Karagöz, yaşananları şu şekilde aktardı: "Şiddetli rüzgar nedeniyle bekliyorduk. Birden gürültüyle birlikte direk düştü. Neyse ki, etrafta kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. Rüzgar o kadar güçlüydü ki, böyle bir gürültü daha önce hiç duymadım."

Kaynak: İHA