Milli maç ile birlikte sıkıntılı bir dönem geçiren Uğurcan Çakır'ı bu sefer hedef seçen kartel medya Uğurcan Çakır Suudi Arabistan'a transfer oluyor asparagas haberiyle kafasını bulaştırarak Konyaspor maçında hata yapmasına çanak tutmaya çalışmış.
Aslı astarı olmayan haberle Uğurcan Çakır'ın kafasını karıştırmaya çalışan Fotospor gazetesi muhabiri bu amacına ulaşamadı. Trabzonspor'un 3-1 galip geldiği karşılaşmadan sonra Beşiktaş ile puan farkını 6'ya çıkarırken İstanbul medyası kalemşörlerinin amacı Trabzonspor'a puan kaybettirip Beşiktaş'ı üçüncü sıraya çekebilmek. Hiçbir yetkiliye dayatmadan tamamen yoruma dayalı yazılan haberin asılsız olduğu ortaya çıktı.

İşte Fotospor'un o asparagas haberi ;

Uğurcan Çakır'ın yeni adresi şaşırttı

Trabzonspor'un Onuachu İle İlgili Bonservis Mücadelesi sürüyor Trabzonspor'un Onuachu İle İlgili Bonservis Mücadelesi sürüyor

Uğurcan Çakır Suudi Arabistan'a... Trabzonspor'un milli file bekçisi, yüksek bir bonservis bedeliyle gönderilebilir.

Bazı Suudi Arabistan ekiplerinin, Trabzonspor'la Uğurcan Çakır için pazarlık yaptığı iddia edildi. 27 yaşındaki file bekçisinin Bordo-Mavili kulüple 2027'ye kadar mukavelesi bulunuyor. Şampiyon olunan sezonun ardından performansında düşüş yaşayan Uğurcan'dan çok yüksek bir bonservis bedeli kazanılabileceği düşünülüyor. Aynı zamanda Suudi Arabistan'daki piyasa düşünüldüğünde Uğurcan'ın yıllık maaşı da epey fazla olabilir. Yönetimin sezon sonunda pazarlık masasına oturacağı iddia edildi. Büyük ihtimalle Uğurcan da maaş faktörüyle ikna edilecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY