Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 4. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı büyük ilgi gördü. Karadeniz uluslararası öğrenci derneği (KULDER) olarak etkinliğe katılan dernek, kendi standında birçok katılımcıyı ağırladı.

Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi

KULDER standı, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Standda sergilenen İnsansız Hava Aracı (İHA) özellikle dikkat çekti ve ziyaretçilere İHA teknolojisi hakkında bilgi verildi. Ayrıca, KULDER'in yeni projeleri ve faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yapılarak derneğe ait broşürler dağıtıldı.

Kariyer Fuarı, öğrencilere iş fırsatları sunmanın yanı sıra, farklı kurumlar ve dernekler aracılığıyla öğrencilerin bilgi ve deneyim kazanmalarına olanak tanıyor. KULDER, etkinlikte öğrencilere rehberlik ederek, gelecek kariyer planlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Fuarda sergilenen İHA ve sunulan bilgiler, öğrencilerin teknoloji ve inovasyon alanındaki ilgilerini artırarak geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerini hedefliyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak