Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Trabzon Valiliğinin destekleriyle ‘61 Ülke El Ele Hayde Horona’ sloganıyla düzenlenen ‘2. Uluslararası Horon Festivali’ coşkuyla sürüyor. Dünyanın dört bir yanından gelerek festivale katılan misafirler, horon ve kemençe eşliğinde doyasıya vakit geçirirken, kendi kültürlerini de sahnelemeye devam ediyor.  

CEMAL KAYGUSUZ KONSER VERDİ 

Ortahisar Millet Mahçesi’nde gerçekleştirilen festivalin 3. gününde Cemal Kaygusuz sahne aldı. Kaygusuz çok sayıda türküyü birbiri ardına seslendirirken, alanda bulunanlar doyasıya eğlendi. 

SÜPER KUPA HEYECANI YAŞANDI 

Konserin ardından saat 20.45’i gösterdiğinde alanda bulunan herkesin kalbi Trabzonspor için attı. Trabzonspor-Sivasspor arasında oynanan Süper Kupa maçı için Büyükşehir Belediyesi festival alanına dev ekran kurdu. Maçı 4-0 kazanan Trabzonspor Süper Kupa’nın sahibi olurken, alanda bulunan binlerce taraftar maç boyunca tezahürat yaptı. 

DJ PERFORMANS SERGİLENDİ 

Maçın ardından Hakan Kurbetli ve Aslan Kar sahne alarak dj performans sergiledi. ‘Süper Kupa’yı almanın mutluluğunu yaşayan taraftarlar, gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Editör: TE Bilisim