Trabzon, Giresun, Rize, Ordu’dan Bir gurup vatandaş ve Trabzon Mali Müşavirler Odasına bağlı muhasebeciler 4 günlük GAP gezisine çıktılar.

Gezilerinin Trabzon'dan başlayıp Mardin, Adıyaman, Urfa, Gaziantep Kahramanmaraş’ı kapsadığını belirten Gezimolasi acenta yetkilileri ‘Gruplarımıza kültürel amaçlı bir gezi yaparak kardeşlik projesine de katkıda bulunmak istedik. Yaklaşık 90 kişilik gurubumuzla illerimizin yol güzegahındaki tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret ederek o bölgenin kültürünü insanını daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Çok yararlı geçti.’ dedi.

Gezi molası yetkilileri sözlerini şöyle noktaladılar: ‘Geziye katılanlar Adıyaman Kahta ilçesindeki Nemrut bölgesinini çok görmek istediler. Muhteşemdi. Mardin’deki Kızıltepe Ortadoğu Gıda Ambarı Müdürlüğüne, Adıyaman Muhtarla Federasyonuna, Mardin Muhtarlar Derneğine, Gaziantep Belediyesi Sosyal ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’ndan Gönül hanıma ve Gaziantep Muhtarlar Derneğine gezimize verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.’

İBRAHİM KANLI

Editör: TE Bilisim