Trabzon’un önemli kültür, sanat, turizm ilçesi olan Maçka’da 30 yıl sonra sinema gösterimi gerçekleştirildi. Maçka Belediye Başkanı Koray Kochan tarafından hayata geçirilen Maçka Belediyesi Halil İbranim Atmaca Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro, konferans, törenler ve sinema gösterimleri büyük ilgi gördü.

BİR ÇOK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Hafta sonları etkinlik isteyen vatandaşlar, kültür merkezinde tiyatro, sinema ve çeşitlik etkinliklerle buluştu. İçerisinde kütüphane, sosyal donatı alanlarını vatandaşın kullanımına açılırken Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Bundan sonra vatandaşlarımızı birçok etkinlikle buluşturacağız. İlçemize 100 yıl yetecek bir yaşam alanı kazandırmış olduk” dedi.

ÇALINTI ESERLER GALERİSİ

Gugulumdakiler Tiyatrosu bu yıl perdeye koyduğu, “Çalıntı Eserler Galerisi” isimli tiyatro gösterisi Maçka’lı tiyatro severler tarafından büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

13 Mart 2022’de Pazar günü yoğun kar yağışına rağmen Maçkalı izleyicilerle buluşan “Çalıntı Eserler Galerisi” Yoğun istek üzerine 20 Mart 2022’de tekrar oynanacak.

Maçka’lılara teşekkür eden oyunun yönetmeni Şükrü Üçüncü, “Gösterilen ilgi için çok teşekkür ediyorum Trabzon’da 5 bin izleyici sadece Şehirimizde 3 bin 500’e ulaştık. Destekleyen, oyunlarımızı dolduran herkese teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilisim