Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde TAKA Gazetesi’nin kurucusu şair-yazar Ahmet Sancak ‘Ölüm gözlerimde’ isimli romanını okurları için imzalayacak. 

Daha önce çıkardığı şiir kitabı ve yaptığı şiir şölenleri ile sanat çevresinde büyük takdir toplayan TAKA Gazetesi’nin kurucusu Ahmet Sancak, bu kez romanı ile birlikte Ankara'da kitapseverlerle buluşuyor. Bugün başlayacak olan Trabzon Tanıtım Günlerinin programları içinde Ahmet Sancak, yarın saat 15.00'de TAKA Gazetesi’nin standında, 'Ölüm Gözlerimde' isimli yeni romanını okurları için imzalayacak. 

SANATLA YENİDEN DOĞDU

Ahmet Sancak, daha önce Trabzon Tanıtım Günlerinde, 'Ört Üstüme Sesini' adlı şiir kitabını imzalamış ve Ankara'daki şiir severlerle buluşmuş, hem kitabını imzalamış hem de fotoğraf çekilmişti. Ahmet Sancak, 2002 yılı 19 Ağustos tarihinde TAKA Gazetesini kurmuş ve gazeteyi Karadeniz Bölgesinde marka haline getirdikten sonra, şiir, roman ve kültür sanat çalışmalarına ağırlık vermiş, kısa film ve klip çekimleri de gerçekleştirmiştir. Ahmet Sancak halen yılın belli bir süresi Almanya'da belli bir süresinde de İzmir Urla'da yaşıyor.

Editör: TE Bilisim