Pandemi, muharip gaziler derneği Trabzon şubesini de etkiledi. Süreç içinde üye aidatlarını tahsilde zorlanan Başkan Sağıroğlu hem Vali İsmail Ustaoğlu hem de yerel yöneticilere çağrı yaparak destek istedi. Sağıroğlu ‘Bizler ülke için her zaman tetikteyiz’ dedi. sağıroğlu, Gazilere silah ruhsatlarını ücretsiz yapan Soylu’ya da teşekkür etti.

PANDEMİ ETKİLEDİ

TAKA Gazetesi olarak dün Trabzon muharip gaziler derneğine konuk olduk. Ağırlıklı olarak Kıbrıs gazilerinin oluşturduğu derneğin uzun yıllardır başkanlığını yapan Seyyah Sağıroğlu pandeminin kendilerini de etkilediğini söyledi.

DESTEK BEKLİYORLAR

Başkan Sağıroğlu ile yardımcıları Hüseyin Deniz ve Ali Kemal Baytar Trabzon’un yönetilerine de çağrı yaparak, ‘Bu süreçte maddi menavi desteğe ihtiyaımız var. Valimiz ve yerel yöneticilerimiz hep yanımızda oldu ancak  ihtiyaçlarımızı giderir ve bu süreci de  hayırlısı ile atlatırsak sonrasında kendi yağımızla  kavrulmaya devam ederiz’ dedi.

SAĞIROĞLU’NUN MESAJLARI

‘Muharip gaziler ülke için canını vermek için yola çıkmış ve gazi olarak dönmüştür. Trabzon’da kurulduğumuz günden itibaren tüm Bölgeye hizmet vermekte ve bölgede de temsilciliklerimiz bulunmaktadır. Kurulduğumuz günden itibaren gazilerimizin yanındayız. Ayrıca tüm milli günlerde gururla üniformalarımızı giymekte bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal marşımızı gür sesimizle çıkarmayız. Özetle devletimiz için her zaman teyakkuz halindeyiz. Burdan sayın İçişleri bakanımız Süleyman Soylu beye  teşekür ediyoruz. Şunun için 15 Temmuz gazilerine silah ruhsatları ücretsiz verilmekte idi. Bizlerde derdimizi anlattık ve ruhsatlarımızın ücretsiz verilmesi için sayın bakanımız talimat verdi. Bugün söyleyeceğim ise hem valiliğimiz hemde yerel yönetimlerimizin bizlere daha fazla sahip çıkması ve derneğimiz ihtiyaçlarını görülmesi noktasında destek verdiler yine bekliyoruz.’

SEÇİM VAR

Genel Başkanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Kıbrıs’a  gittiğinde kaza sonucu yaralandığını tedavi sürecinde yaşamını yitirdiğini söyleyen Sağıroğlu Temmuz sonunda Ankara’da yani Genel başkanı seçeceklerini ve Trabzon’u da bu kongrede 3 delege ile temsil edeceklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim