Florida'da Dev Timsahın Uçak Pistine İnişi: Tehlikeli Durumu Görevliler Engellemeye Aldı Florida'da Dev Timsahın Uçak Pistine İnişi: Tehlikeli Durumu Görevliler Engellemeye Aldı

Saldırı sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. FBI, olayla ilgili terör soruşturması başlattı.

Rochester Polis Şefi David Smith, yaptığı açıklamada, SUV tipi bir aracın otoparktan çıkan başka bir araca çarptığını ve araçların Kodak Center’daki konserden çıkan kalabalığın arasına daldığını belirtti. Kazanın ardından çıkan yangının itfaiye tarafından yaklaşık bir saatte söndürüldüğünü açıklayan Smith, aracın içerisinden ve çevresinden en az bir düzine benzin bidonu bulunduğunu belirtti.

FBI'ın Ortak Terörizm Görev Gücü, olayla ilgili terör soruşturması başlatırken, benzin bidonu yüklü aracın Michael Avery adlı şüpheli tarafından kullanıldığı ve kazadan ağır yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. Ayrıca, şüphelinin kaldığı otel odasına bir intihar notu ve günlük bıraktığı ifade edilerek, ailesinin sorguya alındığı kaydedildi. Yetkililer, ailenin teşhis konulamamasına rağmen Michael Avery'nin bipolar hastası olduğunu belirttiklerini açıkladı.
İHA

Editör: Ayşe Sancak