Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Demokrasiye Saygı ve Millet İradesi

Çebi, açıklamasında partisinin demokratik olgunluk içinde milletin iradesine saygı gösterdiğini ve her zaman demokrasinin yanında yer aldıklarını vurguladı. Milletin iradesinin herhangi bir gücün üstünde olacağını ifade ederek, seçim sonuçlarını değerli bulduklarını belirtti.

Hizmetlerin Devamı İçin Kararlılık

Çebi, Ortahisar'da geçmiş dönemlerde yapılan hizmetler için teşekkür ederken, yeni dönemde seçilen belediye başkanına ve meclis üyelerine başarılar diledi. Hizmetlerin devamı için ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını ve siyasi ayrım yapmadan tüm kesimlere eşit hizmet anlayışının sürmesini temenni etti.

Teşekkür ve Temenniler

Son olarak, Çebi teşkilatlarındaki arkadaşlarına, seçim günü sandık görevlilerine ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Mahalli idareler seçim sonuçlarının ülke ve şehirler için hayırlı olmasını diledi.

Çebi'nin açıklamaları, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatının seçim sonuçlarına yönelik tutumunu ve gelecek hizmetler için kararlılığını yansıtmaktadır.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU