Tek adam rejiminin ülkemizi krize sürüklediğini belirten Başkan Akçelep, “Türkiye krizde! Tek adam rejimi ülkemizi her alanda krize sürükledi.  

Ekonomi dikiş tutmuyor. TL tarihin en büyük değer kaybını yaşıyor.  Yanlış dış politika ülkemizi Suriye’de, Afganistan’da ateş çemberinde tutuyor.  Kayırma, rüşvet, yolsuzluklar, çetelerle örülü binbir türlü rezillik ortalığa saçılıyor.  

Bir avuç sömürücü zorba kamu birikimlerine el koyarak; derelerimizi, ormanlarımızı, kıyılarımızı yağmalayarak saltanat sürüyor. Krizin faturasını ise halk ödüyor! Yeni zam ve vergilerle hayat pahalılığı aldı başını gitti. Tenceremiz kaynamıyor. Gençler basışını koyacak ev, yurt bulamıyor! Köylü fındıkta, çayda emeğinin karşılığını alamıyor! Bu harami düzeni emekçi halka baskı ve sefalet, bir avuç para babasına saltanat demektir.

ARTIK YETER!

İşçiler, emekçiler, yurtseverler, ilericiler, devrimciler birleşelim. Haramilerin saltanatına son vermek için birleşelim.  Ülkemizi tek adam rejiminden kurtarmak için birleşelim.  Tek kişinin değil halkın yönettiği bir demokrasi için, Kaynakların bir avuç sömürcüye değil halka aktarıldığı eşit bir ülke için,Devlet içindeki tarikat ve cemaatlerin dağıtıldığı, laik bir gelecek için, Sömürücü emperyalist tekellerin, ABD ve NATO’nun kovulduğu gerçek bir bağımsızlık için,  Herkesin işinin, aşının, geleceğinin güvence altına aldığı emeğin Türkiye’si için,  Emekçi halkın laik bağımsız, devrimci demokratik cumhuriyetini kurtarmak için SOL’da birleşelim. “
 

Editör: TE Bilisim