Trabzon’un merkez ilçesi Ortahisar’ın ilk derneği Başkent Ankara’da kuruldu. Kuruluşu tamamlanan Başkent Ortahisar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin başkanlığına Ergin Aydın seçildi.

Kurulan ilk Ortahisar derneği olarak kayıtlara geçen Başkent Ortahisar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Yönetim kuruluna Ergin Aydın, Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Dilek Yılmaz, Cenap Şahin, Sonkan Sıvalıoğlu, Ersel Kurt ve Baykal Yaylı seçildi.

Yeni yönetim toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkanlığa Ergin Aydın seçilirken başkan yardımcılıklarına Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Dilek Yılmaz, Genel Sekreterliğe Sonkan Sıvalıoğlu, muhasipliğe Cenap Şahin getirildi.

Başkent Ortahisar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ergin Aydın, Ankara’da ihtiyaç duyulan derneği uzun ve titiz bir çalışma sonucu kurduklarını belirterek, “Tüm arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel faaliyetlere imza atmak istiyoruz. Her dernek gibi bizimde asli önceliğimiz birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak olacak. En kısa sürede Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu’na bağlanarak, diğer ilçe derneklerimiz ile ortak faaliyetlerde de yer alacağız. Derneğimizin kuruluşunda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’ dedi.

Editör: TE Bilisim