Memleket Partisi Trabzon da yapılanmasını hızla sürdürüyor. Ortahisar, Akçaabat, Sürmene’den sonra da Araklı ilçesinde seçime giden Trabzon İl Başkanlığı Araklı Belediye kültür Merkezinde gerçekleştirdiği ilçe seçimine üyeler ve halktan katılım sağlandı.

ÜYELER TERCİHLERİNİ MURAT ÇEBİ’DEN YANA KULLANDI

Tek aday olarak gidilen seçimde Murat Çebi Memleket Partisi Araklı İlçe Başkanlığına seçildi.

Seçime geçilmeden önce İl Başkanı Erkan Armutçu’nun il dışında olmasından dolayı kendi ile bir telefon bağlantısı yapıldı. Yaptığı kısa konuşmada Armutçu şunları söyledi.

GELECEĞİMİZİ İSTİYORUZ

İl Başkanı Erkan Armutçu tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Biz iktidar olmaya geliyoruz. İktidarın bize getireceği sorumlulukları biliyor ve ona göre proje üretiyoruz. Genel Başkanımızın talimatı üzere Trabzon da eksiksiz kongrelerimizi tamamlayacağız. Dedi.

GEÇMİŞTE BAŞARDIK ŞİMDİ DE BAŞARIRIZ

Seçime geçilmeden önce Murat Çebi de yaptığı konuşmada. Kısa süre içerisinde Ülke genelinde teşkilatlarımızı tamamlayararak seçime girmeye hak kazandık. Artık Trabzon için zor yok bizler genç arkadaşlar Trabzon’da da teşkilatlarımızı tamamlayacağız. Şahsıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Ülkemiz jopolitik konumdan dolayı tarihten bu yana saldırılara uğramıştır. Bizler Türk milleti olarak geçmişte nasıl bunun üstesinden geldi isek Memleket Partisinin iktidarında bütün sorunların üstesinden geleceğiz. Ekonomi de, sanayi de güçlü olmalıyız. Katma değerli politikalar üretmeliyiz. Çöp atık tesislerinin dünya standartlarına uygun hale getirilmesi şartı ile olduğu yerde kalmasını istiyoruz. Aksi halde bizler de bu tesisin burada kalmasına karşıyız.  Araklı, Dağbaşı yolundan Bayburt’a bağlanacak yolun da önemine vugu yapan Çebi bu yolun hayata geçmesi Araklı için çok önemlidir. Bu Projeyi takip ediyoruz. Herşey Araklı için’ dedi.

Editör: TE Bilisim