24 Temmuz Cuma günü gerçekleşen divan toplantısına Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Mustafa Durmuş, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, hanım kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
 
İl divan toplantısında açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa durmuş gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. İl Başkanı DURMUŞ yaptığı konuşmada,  “Milli Görüşün kurucu lideri merhum Necmettin Erbakan Hocamdan sonra ikinci 40 yılında da Milli Görüşün büyük davasına hizmet etme fırsatını bize bahşeden Allah’ımıza ne kadar şükretsek, liderimiz Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
 
TAKTİR EDİYORUZ
 
Başkan Mustafa Durmuş, “Ayasofya Camiinin 86 yıl sonra tekrar camiye dönüştürülmesine ve bugün ibadete açılmasına katkıda bulunduk. Kimsenin henüz ne olduğunu dahi bilmediği, Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan tarafından gündem yapılan İstanbul Sözleşmesinin yararlığı hükümet tarafından artık bugün sorgulanır hale gelmiş, Cumhurbaşkanımız tarafından kaldırılması talimatı verilmiş ve kaldırılması çalışmaları dahi başlamıştır.
 
Evet Ayasofya Camiinin bugün ibadete açılması ülkemiz adına takdir edilecek bir gelişmedir ve tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı” ifadelerini kullandı.


 
VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLDUK
 
Başkan Mustafa Durmuş, “Maalesef ülkemiz tüm dünyayı da etkisi altına alan Covid 19 pandemi sürecine girmiş ve pandeminin de etkisi ile vatandaşlarımız maddi ve manevi olarak sıkıntıya girmiş, birçok esnafımız kepenk kapatmış, birçok çalışan vatandaşımız işsiz kalmıştır.  Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak biz Trabzon’umuzda pandemi sürecinde sokağa çıkmanın çoğu zaman yasak olduğu günlerde, 486 aileye kumanya dağıtımı, Ramazan ayında 381 kişiye iftar yemeğini bizzat evlerine götürmek suretiyle yemek dağıtımı, 46 vatandaşımıza nakdi para yardımı olmak üzere çok sayıda sosyal yardım ve hizmetlerde bulunduk. Trabzon Kızılay Bölge Başkanlığımızla ortaklaşa yaptığımız kan bağışı kampanyası ile partililerimiz tarafından toplam 187 ünite kan bağışı yapılmıştır. 83 milyona adaletli bir yaşam sağlamak için Yeniden Refah Partisi iktidarına ihtiyaç vardır” dedi.

Burak KOÇ
Editör: TE Bilisim