İyi Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı, İlçe Belediye Başkanları, Milletvekili Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları,Emekli Muhtarlar, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber çok sayıda İyi Partiye gönül vermiş üyelerin yoğun katılımıyla başladı.

Şehitler Başkanlığın Önüne Geçti

Yeni İyi Parti İlçe Başkanı Zekeriya Akgül milletimizin kayıtsız şartsız emrindeyiz. Şehitlere Allahtan rahmet diliyorum Bu günler siyaset yapılacak günler değildir. Hain saldırının yapıldığı gece sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve Sayın Cumhurbaşkanımızı aramış bizati devletimizin ve milletimizin yanında olduğunu sözlerine eklemiştir. Yomra’mız da İyi Belediyecilik dönemi başlamıştır. Yomra ilçe teşkilatı olarak Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’ın her daim yanındayız.

Azmi Kuvvetli Şehitlere Vurgu Yaptı

İdlip’de yaşanan vahim olaylara vurgu yaparak buruk geçen kongrede konuşan Başkan Kuvvetli “Acımız büyük vatan evlatlarımız hepimizi yasa boğdu, acıları yüreğimizi parçaladı. Bildiğiniz gibi Regaip kandilini idrak ettiğimiz gece Rusya destekli rejim güçleri tarafından Suriye’nin İdlip kentinde Mehmetçiğimize alçakça menfur bir saldırı düzenlendi tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar, yüce milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 Siyasetten Uzak Kongre

Siyasi propaganda, müzik, eğlence gibi etkinliklerin olmadığı bu acılı günde şehitlere hürmetle İyi Partiye yakışır şekilde yapıldı.
Eski Yomra Müftüsü Yakup Baki’nin Kur’an tilavetiyle şehitler ad edildi.

Divan Kurulu ve diğer İyi Partili üyelerin yaptığı konuşlarda İdlip Şehitlerine saygı ve hürmetten siyasi konuşmalardan uzak durularak buruk bir kongre edasıyla yapıldı.

Başkan Adayı: Zekeriya AKGÜL
Yönetim Kurulu (Asil Üyeler)
Rüstem Abdioğlu
Numan Fazıl Bıyıklıoğlu
Fatih Uygur
İsmail Akbulut
Emine Sağlam
Hakan İnce
Ersoy Bayrak
Ali İhsan Sağır
İsmail Kara
Suat Selim
Ayhan Ay
Özkan Tosun
Cemre İrtem
Ayhan Gümrükçü
Sinan Çoskun
Halil İbrahim Korkmaz
Erdal Iğcı
Bülent Hacıhamzaoğlu
Osman Aliyazıcıoğlu
Zeynep Selim Kurutçu
Harun Can
Ahmet Ali Mollamusaoğlu
Editör: TE Bilisim