Etkinlik Detayları:

Stant Kurulumu ve Bilgilendirme Çalışmaları: Öğrenciler tarafından kurulan stantlarda atık sınıflandırması konusunda yöre halkı bilgilendirildi. Ayrıca, atık yönetimiyle ilgili afişler hazırlanarak ilçenin çeşitli noktalarına asılarak toplumun bilinçlendirilmesi sağlandı.

Geri Dönüşüm Kutuları ve Teşvik Edici Uygulamalar: Öğrencilerin ve yöre halkının atık toplama ve sınıflandırma konusunda bilinçlenmesini sağlamak amacıyla geri dönüşüm kutuları daha etkin bir şekilde kullanıldı. Teşvik edici uygulamalarla geri dönüşüm kültürünün yaygınlaştırılması hedeflendi.

Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi

5D5Caa98 07B7 4C92 985C F18D2Ad3856D

Çevre Bilinci Geliştirme ve Doğa Koruma Faaliyetleri: Okul personeli ve öğrencileri, çevre bilincinin geliştirilmesi ve doğanın korunması adına ağaç dikme etkinlikleri düzenledi. Bu etkinliklerle topluma örnek davranışlar sergilendi.

Müdürün Açıklamaları:

Atatürk Ortaokulu Müdürü Ercan Topkara, ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerin ilçeye kazandırılmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Ayrıca, öğrencilerin çalışkanlığı ve başarma azmiyle topluma yol göstermelerinin ilçe için bir umut kaynağı olduğunu vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU