O fotoğrafı neden beğendi?

Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Uğurcan Çakır’a Bordo-Mavili takımdan hiçbir oyuncu veda mesajı yayınlamamıştı. Trabzonspor kaptanı Stefan Savic ise ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçında soyunma odası koridorlarında Uğurcan’ın elini sıkmayarak dikkat çekmişti.

3’ü bir arada beğendiler

Aradan geçen sürede Savic’teki değişim dikkat çekti. Savic, Galatasaray’ın İnter’i mağlup ettiği maç sonrası Uğurcan’ın maçtan sonra Galatasaraylı forması giymiş çocukların tribünleri selamladığı fotoğrafı sosyal medya hesabından beğendi. Savic’in beğenisine Nwaekeme ve Paul Onuachu’da eşlik etti.

Trabzonspor, Papara Park’ta oynayacağı RAMS Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Papara Park’ta oynayacağı RAMS Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başladı
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor tribünlerinin tepkisini aldı

Nwakaeme, Onuachu ve Savic’in beğenisi Trabzonspor taraftarlarının kafasını karıştırdı. Trabzonspor’dan ayrılırken takımı kalecisiz ve yüzüstü bıraktığı şeklinde eleştirilen Uğurcan, İstanbul’daki maçta deplasman tribünlerinden çok büyük tepki almıştı. Uğurcan’a benzer tepkilerin Trabzon’da oynanacak olan Galatasaray maçında da olması bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU