Alexander Sörloth’un ayrılık kararı alması ve Ekuban’ın da Beşiktaş maçında sakatlanmasının ardından Trabzonspor harekete geçerek Stoke City’nin Kongolu golcüsü Benik Afobe’yi renklerine bağlamıştı. 

Lisansı çıkarılan 27 yaşındaki yıldız oyuncu takımla birlikte ilk idmanını yaparken Denizlispor kafilesinde yer aldı. Afobe, sosyal medya hesabından önceki gün yaptığı paylaşımda başlamayı dört gözle beklediği yönünde ifadeler kullanmıştı. Teknik direktör Eddie Newton’un yarın oynanacak olan Denizlispor maçında Afobe’yi 11’de oynatması bekleniyor.

8 NUMARAYI GİYDİ MESAJ YOLLADI


AYAĞININ TOZUYLA

Trabzonspor, Chelsea’den transfer ettiği 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Lewis Baker’in transferini resmen açıkladı. KAP’a yapılan duyuruda 1 yıl kiralanan Baker için Chelsea’ye kiralama bedelinin ödenmeyeceği, İngiliz oyuncuya ise yıllık 700 Bin Euro ödeme yapılacağı açıklandı. Bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen Lewis Baker’in lisansı çıkarıldı. 

‘SABIRSIZLANIYORUM’

Denizlispor kafilesinde yer alan Baker, 8 numaralı formasını giyerek kulübün sosyal medya hesabından taraftarlara mesaj yolladı. Baker, “Trabzonspor’da olmaktan dolayı mutluyum. Bu sezon daha başarılı olacağımızı umut ediyorum. Sosyal medya üzerinden gösterdiğiniz tüm destekler için teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımla oynayabilmek, takımım için özellikle taraftarlarımız için oynayabilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi..  

 
Editör: TE Bilisim