Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında alınan galibiyetin moraliyle maça başlayan Yeşil-Beyazlılar ilk dakikalarda Sarı-Kırmızılıların kalesinde pozisyonlara girse de 9.dakikada Mensah’ın taşıdığı topu iyi takip eden Kravets’in golüyle 1-0’lık skorla yenik duruma düştü. 

Golden sonra oyun üstünlüğünü zaman zaman rakibine kaptıran Atmacalar, 36.dakikada Vetrih ve 45’te de Samudio ile pozisyon bulsa da sonuca gidemedi. İlk 45 dakikada rakip kaleye 10 şut gönderen Çaykur Rizespor bunlardan sadece 1’i kaleyi bulsa da kaleci Lung’u geçemeyerek soyunma odasına 1-0’lık skorla yenik gitti. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Rizespor istekli görüntü vermesine rağmen pozisyonlara giren Kayserispor’du. 59’da Kayserispor’da sol kanatta topla buluşan Yasir'in ortasında savunmadan çıkan Mert iyi yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top az farkla yandan dışarı gitti. Ayrıca 63 ve 66’da da Ziya ile pozisyona girdi. Ama kaleci Gökhan gole izin vermedi. 

Mücadelenin son dakikalarında ise Çaykur Rizespor skora dengeyi getirmek için tüm hatlarıyla rakip kaleye saldırdı. 82’de Oğulcan ve 86’da da Scepovic’le mutlak gol pozisyonlarına giren Çaykur Rizespor son vuruşlarında gol çizgisini bir türlü geçemedi ve mücadele 1-0’lık skorla Kayserispor’un üstünlüğüyle sona erdi. 
 
STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has 

HAKEMLER: Fırat Aydınus **, Aleks Taşçıoğlu **, Erdem Bayık **

KAYSERİSPOR: Silviu Lung **, Benoit Poulain **, Miguel Lopes **, Mert Kula **, Brice Dja Djedje **, Yasir Subaşı ** (Dk. 82 Abdennour?), Hasan Hüseyin Acar **, Bernard Mensah **, Ziya Alkurt ** (Dk. 86 Furkan Polat?), Pedro Henrique * (Dk. 27 Emre Demir **), Artem Kravets **

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan **, Mohamed Abarhoun **, Montassar Talbi **, Joseph Attamah ** (Dk. 46 Scepovic **), Dario Melnjak **, Orhan Ovacıklı **, Abdullah Durak ** (Dk. 58 Diomande **), Umar Aminu **, Amedej Vetrih **, Oğulcan Çağlayan **, Braian Samudio ** (Dk. 81 Atakan Akkaynak?)

GOLLER: Dk. 9 Kravets (Kayserispor)
 
Editör: TE Bilisim