"HATA YAPMAMALIYIZ"

Çaykur Rizespor bir taraftan 26 Haziran'da gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul'a hazırlanırken bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Tahir Kıran transferde hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi. Futbolun her zaman içinde olduğunu belirten Kıran, "Kulüpler ekonomik olarak batmış durumda. Allah'a şükür, Çaykur Rizespor ekonomik olarak iyi durumda. Bu nedenle ekonomik yapımıza uygun transferler yapacağız. Çaykur Rizespor'un tek kuruşunu sokağa atmayacağız" dedi.

"14-15 OYUNCU ALACAĞIZ"

Transfer çalışmalarını teknik direktör Bülent Uygun ve Sportif Direktör Fahri Tatan ile yürüttüklerini ifade eden Kıran, "Şu an elimizde üçü kaleci 9 oyuncu var. En az 14-15 oyuncu alacağız. TFF'nin yeni yabancı kuralından ötürü çok fazla yabancı oyuncu alamayacağız. Genç oyuncuları kadromuza katmayı planlıyoruz. Ligde en genç takımlardan biri olmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"KAMPA KADAR TRANSFERLERİ YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

26 Haziran'da Olağanüstü Genel Kurulu yapacaklarını hazırlatan Kıran, "Hocamızın isteği doğrultusunda 28 Haziran'da takım kampa girecek. Kampa kadar transferleri yetiştirmeye çalışacağız. Ayrıca kiralık olarak başka takımlarda forma giyen 8 oyuncunun yanı sıra altyapıdan gelen 5 oyuncu var. Bu oyuncularımız da kampa katılacak. Özellikle Bülent hocamız, genç oyuncuları kampta görüp ona göre değerlendirme yapacak" dedi.

Editör: TE Bilisim